Ansök till YMCA Europe Leadership Academy

Nu finns tillfälle för dig som är intresserad av att utvecklas i ditt ledarskap och skapa dig ett internationellt nätverk av KFUM personer runt om i Europa att göra det genom YMCA Europas utbildning Leadership Academy.

Utbildningen riktar sig till unga människor i KFUM rörelsen i Europa och bjuder in 30 deltagare för 3 utbildningstillfällen i Tjeckien, Moldavien och Belgien. Förutom att du kommer att få ett brett nätverk av unga ledare i YMCA Europa kommer utbildningen ge dig som deltagare större kunskap i:

1) Ledarskap
2) Styrning/Governance
3) Strategisk planering
4) Påverkansarbete/Advocacy
5) Internationellt samarbete

Du kommer ingå i kursen under 1 år och ha hemuppgifter mellan de tre utbildningstillfällena. Det är viktigt att du deltar vid samtliga utbildningstillfällen.

I session: 21-26 March 2017, Czech Republic, Litomysl
II session: 11-16 June 2017, Moldova, Chisinau
III session: 7-12 November 2017, Belgium, Brussels

 

Kriterier för att gå utbildning

  • Aktiv i styrelse på nationell eller lokal/regional nivå inom KFUM eller andra civilsamhällesorganisationer. Eller en vilja om att ingå i en styrelse inom snar framtid.
  • Mellan 18-29 år
  • God kommunikationsförmåga på engelska.
  • Kunna delta på alla tre utbildningstillfällen (se nedan).
  • Betala deltagaravgift på 880 Euro (du kan söka pengar från Triangelfonden). Deltagaravgiften täcker resor, kost och logi samt själva utbildningen för alla 3 tillfällena.

 

Ansök här: https://www.surveymonkey.com/r/YMCA_LA 

KFUM Sverige vill också att du meddelar Caroline på KFUM Sverige att du har ansökt och om du blir antagen. Kontakta henne på caroline.daly@kfum.se eller 08-6773011

Sista ansökning är 25 januari.

 

Mer information hittar du här:

http://ymcaeurope.com/ymca-eadership-academy