Åk på läger hos YMCA Camp Alambre i Portugal

Vill du åka på läger i Portugal? Vill du träffa andra KFUMare i Europa för att dela erfarenheter? Då kan du åka till YMCA Camp Alambre i Portugal och deras påskläger mellan 6-12 april!

Alambre ligger i Serra da Arrábida i Portugal och utnyttjar verkligen platsen för att ge lägerdeltagarna en erfarenhet full av kontakt med naturen och tar också chansen att utbilda deltagarna i hur vi bäst tar tillvara på och vårdar vår jord och dess resurser. Höghöjdsbanor, trähusbygge, klättring, äventyrsbanor, hajk och paddling är sådant som finns att göra på lägret! och Såklart boende i tält med andra unga KFUMare från hela Europa.

Deltagande på hela lägret, inklusive mat, boende, försäkring, material och transport till och från flygplatsen kostar 249 Euro/deltagare. Du kan ansöka till Triangelfonden för att möjliggöra ditt deltagande.

Har du frågor?

För frågor om lägret kontakta Tiago Nogueira, tiago.nogueira@ymcasetubal.org eller alambre@ymcasetubal.org

Andra frågor kan du kontakta Caroline på KFUM Sverige, caroline.daly@kfum.se eller 08-6773011

Du kan läsa mer i bifogat informationsblad.