Webbkursen flyttas till ny teknisk plattform!

Den 12 december 2016 kommer Trygga Mötens webbkurs flyttas över till en ny teknisk plattform. Kursinnehållet är detsamma som tidigare men plattformsbytet gör kursen stabilare och mer framtidssäker.

För att kunna genomföra kursen på den nya plattformen behöver du vara medlem i Scouterna, någon av dess samverkansorganisationer eller i en organisation som har köpt tillgång till kursen av Scouterna.

Aktivera nytt konto på nya Trygga Möten
Gå in på www.tryggamoten.se för att komma till den nya kurssidan. Se till att du har en uppdaterad e-postadress i det medlemsregister som används för din verksamhet t ex Scoutnet, Repet eller Madicken. För att skapa en inloggning till kursen använder du dig av samma e-postadress som finns registrerad på din medlemsprofil. Därefter klickar du på ”Glömt lösenord” och ett lösenord mailas då till din e-postadress. Använd sedan lösenordet för att logga in på sidan.

OBS! Sista chansen att genomföra kursen i det gamla systemet är 2017-04-01. Därefter kommer den gamla webbkursen att stängas. Det kommer dock vara möjligt att hämta gamla kursintyg på sidan. Konton och intyg kommer inte att föras över från den gamla plattformen så om du har intyg som du inte laddat ner ännu passa på och gör det med hjälp av dina nuvarande användaruppgifter.
Om du har frågor om webbkursen, problem med att logga in eller som extern vill köpa tillgång till kursen, maila till webbkurs@scouterna.se.