Vill du vara med och utveckla KFUMs integrationsverksamhet?

Jobbar din förening med integration? Vill du vara med och ta fram en KFUM-modell eller metod för integration? Vi söker tre-fem föreningar som vill gå ihop och söka pengar för ett projekt där vi tillsammans utvecklar arbetet för integration inom KFUM.

KFUM är bra på mötesplatser och i vårt samhälle finns ett stort behov av att skapa mötesplatser där unga människor med olika bakgrunder och erfarenheter möts. Tillsammans kan vi göra mer och bättre på det här området. Hör av dig till generalsekreterare Karin Olsson karin.olsson@kfum.se senast den 20 januari om du vill vara med i arbetet. När vi har tillräckligt många intresserade så bjuder KFUM Sverige in till ett möte där vi tillsammans kan utveckla idén och planen om hur vi går vidare. KFUM Sverige står för resekostnader i samband med mötet.