Ha med ditt arrangemang i Möjligheter inom KFUM-foldern!

I januari 2017 kommer ”Möjligheter inom KFUM” för våren 2017 att komma ut. I den publiceras allt som finnas att göra för individuella medlemmar och föreningar i hela KFUM rörelsen i Sverige, lokalt, regionalt, nationellt och internationellt under våren 2017. I år kommer det också att finnas plats för din förening att skriva upp era lokala arrangemang som är riktade till era medlemmar bara i en speciell del av foldern!

Har du ett event/arrangemang/utbildning eller annat som är öppet för alla KFUMare, vare sig det är lokalt, regionalt, nationellt eller internationellt så fyll i enkäten så ser vi till att sprida det till hela KFUM rörelsen i Sverige!

https://podio.com/webforms/17353900/1166796

Finns det frågor? Tveka inte att kontakta Caroline på KFUM Sverige, 08-6773011 eller caroline.daly@kfum.se