Äntligen dags för Warghajk igen!

Nu är det dags för de älskade Djurhajkerna att ta plats i KFUM Sveriges verksamhet! 2017 arrangeras den första Warghajken på flera år! Så ta chansen till ett friluftsäventyr du sent ska glömma! Warghajken tar dig genom trolska storskogar och över öppna fjällvidder.

I vargens rike stöter du också på gamla kulturmarker som fäbod-vallar och slåtterängar. Tillsammans stannar vi upp, funderar över och lär oss av det vi får se och uppleva. I patrullen delar vi på ansvaret under vandringen och övar oss i ledarskap. Warghajken ger dig en friluftsupplevelse där du lever närmare naturen. Vi övernattar i vindskydd och lagar mat av enkla råvaror över öppen eld. I hajken ingår också en övernattning på egen hand eller tillsammans med en kamrat. Warghajken är den äldsta av djurhajkerna och har gått i över 50 år. Den är en viktig introduktion till djurhajkerna och ledarskapskurser i KFUM Sverige.

Snabbfakta Warghajken
Var: Vedungsfjällen, Norra Dalarna
När: 17-25 juni 2017
Vem: från 15 år med friluftsintresse
Sista anmälan: 2/5-2017 (OBS först till kvarn!)
Anmäl dig här: https://podio.com/webforms/17149338/1152748
Pris: 1800 kr för medlemmar i scoutkårer och föreningar anslutna till KFUM Sverige, övriga betalar 2000 kr.
Frågor: Caroline Daly, KFUM Sverige 08 – 677 30 11
E-post: caroline.daly@kfum.se

Det finns fyra olika djurhajker; Warghajken, Bäverhajken, Riphajken och Järvhajken. Ambitionen är att Warghajken anordnas årligen och de andra tre vartannat år eller då intresse finns. Djurhajkerna är en del av KFUM Sveriges arbete.

Bifogat hittar du foldern med mer information men som du också kan skriva ut och vika för att tips andra som kanske är intresserade av att gå!

Ladda ned foldern för Warghajken 2017