Världens bästa KFUMare, känn dig välkommen till KFORUM!

KFORUM är en plats där vi tillsammans får möjlighet att stöta och blöta det som är viktigt inom KFUM, att lära känna varandra och att ha kul tillsammans!

Fokus för KFORUM 2016 är rörelsens viktiga frågor och utmaningar. Vi kommer alltså att prata om de saker som alla inom KFUM arbetar med, hur vi jobbar lika men också olika, hur vi lever och gör KFUM och det vi har gemensamt!

KFORUM genomförs för att vi vill och behöver ses mer i vår rörelse, för att kunna växa och bli större, dela erfarenheter och framgångar och fortsätta att vara betydelsefulla.

På KFORUM träffas vi de år som vi inte har vårt årsmöte, Riksombudsmötet, så ta chansen! KFORUM arrangeras i år tillsammans med KFUM Malmö som ger oss alla en spännande inblick i hur KFUMs värdegrund och ideologi kan förkroppsligas genom deras verksamhet.

Vi hoppas att varje förening vill skicka sina ledare, anställda och förtroendevalda till KFORUM. Vi hoppas också på ett stort deltagande, för att säkerställa att våra alla medlemmar är med och formar vår rörelses framtid!

Bifogat hittar du ett preliminärt program för helgen både som bild och pdf! Kom ihåg att anmäla dig senast 16 november här: https://kfum.se/evenemang/kforum-2016-26-27-november-i-malmo/

Ladda ner programmet här!

Har du frågor så tveka inte att höra av dig till mig på KFUM Sverige (det ringer alldeles för lite i min telefon) 08-677 30 11 eller caroline.daly@kfum.se.