Är du en fena på ekonomi?

Till KFUM Sveriges finansutskott söker vi nu dig som vill vara en del i att utveckla KFUM Sveriges ekonomiska styrning och uppföljning.

Just nu befinner vi oss i ett väldigt spännande skede där vi går samman till en gemensam organisation, vilket också gör att vi har många intressanta frågor att ta hand om som skapar möjligheter för vår rörelse att växa både på kort och lång sikt.

Eftersom vi är en grupp som består av medlemmar från olika delar av Sverige bedriver vi det mesta av vårt arbete via telefon och mail. Vi har möten ungefär en gång i månaden, och däremellan driver vi olika typer av utvecklingsarbete.

Vem är du? Vi tänker att du har ett intresse av och grundläggande kunskaper i ekonomi på ett eller annat sätt, men framför allt så har du ett brinnande engagemang för vår rörelse. Varmt välkommen med din ansökan!

Mejla till Richard Trum på richard.trum@kfum.se.