Week without violence för att stoppa våld mot kvinnor och barn

YWCA Week without Violence är en årligt återkommande global kampanj för att stoppa våld mot kvinnor och barn. Hela veckan fokuserar KFUK/YWCA föreningar världen över på att skapa aktiviteter som ökar medvetenheten, attitydförändringar och för att stötta organisationer att vara positiva aktörer för att stoppa våld mot kvinnor och barn.

Mellan 17-23 oktober uppmuntras KFUK/YWCAs över hela världen att genomföra olika aktiviteter med just fokuset att stoppa våldet mot kvinnor och barn och för detta har det tagits fram en verktygslåda för att stötta och inspirera. Var del av denna vecka med din förening och var den del av en positiv förändring, för en våldsfri värld!

Mer information om kampanjen och hela verktygslådan med olika fakta och inspiration hittar du här: http://www.worldywca.org/week-without-violence-2016-toolkit/

Här finns en pdf för nedladdning.

#WWV16
#Riseup
#noXcuses