KFUM Brevik söker vaktmästare

Brevik ligger utanför Norrköping och har varit en kurs- och lägergård i KFUMs regi sedan 1956, alltid med fokus på barn och ungdom. Högsäsongen är sommarhalvåret, och vi bedriver egna sommarläger samt hyr ut till bl.a. skolor, föreningar, Svenska Kyrkan och företag under vår och höst.

Sedan november 2015 driver vi även ett boende för ensamkommande ungdomar på gården. För att jobba här måste man gilla människor och framförallt unga! Brevik har ca 120 sängplatser, ett 20-tal byggnader, ca 50ha skog samt en mängd äventyrs- och höghöjdsaktiviteter på området. Därtill finns kanoter, båtar och segelbåtar. När vi inte har gäster här går mycket tid åt till att underhålla vår anläggning. Vi är idag 15 året runt-anställda. Därtill kommer timpersonal i boendet, säsongsarbetare på lägergården och sommarledare.

Tjänsten
Nu behöver vi någon som kan hjälpa till med allt som händer på anläggningen. Det kan handla om alltifrån att bygga höghöjdsbanor till att rensa avlopp. Du kommer vara vår anläggningsansvarig behjälplig vad gäller till exempel brand och säkerhet, reningsanläggning, fordon, båtar och maskiner, sophantering m.m. Dessutom kan du komma att handleda flera personer som arbetar tillfälligt på anläggningen, och kanske också checka in och ut en grupp då och då. Då vi är få här måste vi alla vara något av multikonstnärer.

Vi söker en människa som känner sig bekväm med att ta itu med det som kan hända här på vår anläggning. Du ska tycka om människor (framförallt ungdomar), och ha en lösningsfokuserad och positiv inställning, samtidigt som du har förmågan att vara förutseende och organisera dig själv och gärna även andra.

Meriterande:
• Någon form av praktisk utbildning
• Vana av att renovera, arbeta praktiskt och att lösa problem
• Vana från föreningslivet eller arbete med ungdomar
• Arbetsledarerfarenhet
• Erfarenhet av klättring, höghöjdsaktiviteter och teambuilding

Anställningsvillkor
Tillträde sker enligt överenskommelse, och provanställning tillämpas. Det är en tillsvidaretjänst på 80-100% (enligt överenskommelse).

Ansökan
Ansökan tillsammans med CV skickas via mail till lisa@kfumbrevik.se. Rekryteringen kommer att ske löpande, och tjänsten tillsätts när vi har hittat rätt kandidat, senast innan årsskiftet.

Om du har några frågor, kontakta:
Lisa Schultzberg, biträdande verksamhetschef lisa@kfumbrevik.se 0738-004910
Ken Jonsson, anläggningsansvarig ken@kfumbrevik.se 0738-004180

www.kfumbrevik.se