KFUMs hälsa och idrottsförbund bjuder in till SPORTSEMINAR i Italien

KFUMs hälsa och idrottsförbund Sverige bjuder in deltagare till ESYs (EuropeanYMCA Sport) SPORTSEMINAR 2016 i Italienska kuststaden SIDERNO, tiden 21 – 25 september 2016.

Inbjudan skickas ut till idrottsklubbar i KFUM Europa. SPORTSEMINAR 2016 innehåller möjlighet till dagliga sportaktiviteter på stranden, utbyte av erfarenheter mellan deltagare/nationer, diskussioner om KFUMs värdegrunder, är ytterligare en aktivitet som skapar ”YMCA meeting points”, information om YMCA Europas olika aktiviteter samt mycket kul med andra KFUM;are inom idrotten, från olika nationer.

SPORTSEMINAR 2016 vänder sig i första hand till unga idrottsledare (18-30 år) inom YMCA ’Europa. Språket på denna ledarkonferens är engelska. KFUMs hälsa och idrottsförbund betalar kostnaden för ett antal deltagare men idrottsklubbar kan även betala lämpliga ledare till denna ledarkonferens. Anmälan /förfrågningar/ intervjuer görs av Eje Grönquist som sedan meddelar vilka som antagits. Anmälan/förfrågningar görs till Eje senast måndagen den 20 juni. Besked om deltagande meddelas sedan senast 17 juli.

Kontakt och mer information:

Eje Grönquist
+46 0 768895480
gronquisteje@gmail.com