KFUM Jönköping söker Ekonomi- och Konferensansvarig

KFUM Jönköping är en förening som grundades 1855 och är en del av världens största globala ungdomsrörelse. Föreningen äger och driver verksamhet genom KFUM Ungdomens Hus.

KFUM gården Vidablick och KFUM Gården Skaftö. Verksamhetens syfte och mål är att bekräfta och stärka unga människor i sin vardag nu och in i framtiden. Föreningen driver en bred och omfattande ungdomsverksamhet lokalt, nationellt och internationellt genom ungas passioner och intressen. Allt görs med ett tydligt fokus på att stärka hela människan genom en tydlig värdegrund.

Vi söker nu dig som vill jobba som Ekonomi & Konferensansvarig
– Administration, Löneadministration, Ekonomihantering som t.ex. bokföring, uppföljning, budget, fakturering och bokslut, gedigen kunskap i Excel och övriga Officeprogram
– Att utveckla och marknadsföra KFUM konferens på Ungdomens Hus
Vi önskar att du har erfarenhet av föreningsliv och har en god känsla för föreningsutveckling.
Administrativ noggrannhet och en god förmåga att följa upp överenskomna och uppsatta mål.
Erfarenhet av ekonomihantering, bokföring, ekonomisk uppföljning, budgetarbete, löneadministration, bidragsansökningar. Vi använder Visma XOR, Crona Lön, Sportadmin samt Excel.

I din roll som ekonom ingår att sköta löpande redovisning, faktureringar, utbetalningar och avstämningar och bokslut. Du ansvarar även för lönehanteringen och förberedning av månadsrapporter.

I utvecklingen och marknadsföringen av KFUM konferens på Ungdomens Hus blir du en nyckelspelare som formar och utvecklar ett passande konferenskoncept som Ungdomens Hus lokaler och dess verksamhet kan erbjuda.

Vi tror du är du är positiv, strukturerad och noggrann. Du har en god förmåga att se helheten inom föreningen samt kopplingarna däremellan.
Du ska kunna hålla en hög servicenivå mot våra besökare, medlemmar, kunder och tycka det är roligt att hjälpa andra och att jobba i team.
Vi vill att du delar och står för KFUM:s värdegrund. KFUM:s triangel symboliserar en utveckling av kropp, själ och ande som pekar på helheten i människan grundläggande behov.

Omfattningen är 100 % tillsvidare, tillträde enligt överenskommelse.
Skicka din ansökan med CV och personligt brev senast 12 juni till Henrik Lindberg, Föreningschef på mail: henrik@kfum.org eller via posten enligt adressen nedan.

KFUM Jönköping
Att: Henrik Lindberg
Huskvarnavägen 38
554 54 Jönköping
Vi arbetar löpande med urvalsprocessen, så vänta inte med att ansöka då tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum.

För mer information om tjänsten kontakta Henrik Lindberg Tel. 0760-292090.