KFUM Central Basket bjuder in till Aktivitetscamp 13-17 juni

KFUM Central Basket har sedan 1952 verkat i innerstaden, främst med basketboll. Vi har senaste 10 åren arrangerat ett dagläger direkt i anslutning till att skolan tar sommarlov, dessa har varit en social succé med runt 70 deltagare varje år!

För femte året är lägret ett all-aktivitetsläger, där alla oavsett sport kan delta. Lägret fortsätter i år i samma anda – fokus ligger på att har roligt tillsammans, träffa nya kompisar, aktivera sig och kanske lära sig något nytt av bara farten! Inga förkunskaper krävs. Därför bjuder vi nu in er som är 7-13 år till vårt ALL-AKTIVITETS CAMP i Stockholms innerstad!

AKTIVITETS CAMP – ÄR ETT DAGLÄGER.
13-17 juni 2016 KL 09.00-16.00 på KFUM, Rosengatan 1.

LÄGRET RIKTAR SIG TILL TJEJER & KILLAR 7-13 ÅR GAMLA!
Vi är medvetna om att skolan slutar lite olika dagar osv, kan man bara vara med delar av lägret så kontakta emma@kfumcentral.se för mer information kring detta.
Sista anmälningsdag är 31/5.

http://www.kfumcentral.se/www/klubben/lager-turneringar/aktivitets-camp-2014/