KFUM startar nätverk för nyanlända och ensamkommande barn och unga

KFUM Stockholm Gotland och Sensus bjuder in till ett uppstartsmöte på temat nyanlända och ensamkommande barn och unga. Flera föreningar i regionen har startat upp eller är i startgroparna för att starta upp verksamhet för nyanlända och ensamkommande barn och ungdomar.

Det finns ett uttalat behov av nätverk, kompetensutveckling och stöd i olika former vilket vi vill möta. Därför bjuder vi in dig och din förening till ett första uppstartsmöte där vi inventerar behov och presenterar möjligheter och resurser som kan erbjudas via KFUM Stockholm Gotland och Sensus.

När: Tisdag den 17 maj kl 13-16
Var: Sensus, Medborgarplatsen 4, plan 4, sal 401

Anmälan: https://stockholmgotland.kfum.se/nyheter/natverk-nyanlanda-och-ensamkommande/