Europamästerskap i Bordtennis inom YMCA

Förra helgen spelades KFUM:s Riksmästerskap i bordtennis i KFUM Ungdomens Hus i Jönköping. Det var sex KFUM föreningar som gjorde upp om medaljerna i alltifrån lagspel till individuella klasser.

Katrineholm och Kristianstad gjorde tävlingen till en klubbresa med övernattning och social samvaro vilket stärker klubbkänslan.

RM är också uttagsgrundande till KFUM:s Europamästerskap som kommer spelas 26-29 maj i Freudenstadt i Tyskland. Från Sverige åker 18 personer och representerar i klasserna damer, herrar, damjuniorer, herrjuniorer och herrar 40. Teamledare vid Europamästerskapet är Patrik Holm från KFUM Katrineholm som var tävlingsledare för bordtennisen vid KFUM:s Europamästerskap. Utöver att knyta kontakter och umgås i KFUM:s anda hoppas Patrik att vi kommer hem med flera medaljer. Tyskland och Danmark är tuffast motståndare, men något Guld ska det kunna bli tror Patrik.