Nominera till Årets Eldsjäl från KFUM

Årets Eldsjäl är ett projekt där Folkspel tillsammans med Expressen lyfter fram Sveriges föreningsliv och alla fantastiska människor som där engagerar sig varje dag. Arbetet pågår under hela 2016 och finalen där vinnarna utses äger rum i mars 2017. www.aretseldsjal.se kan du läsa allt som händer, alla artiklar om Eldsjälar, föreningsliv och projekt runt om i landet.

Du kan nominera dina Eldsjälar i fem kategorier; Integration, Hälsa, Kamratskap, Ledare och Öppen. Fyra finalister per kategori väljs ut och presenteras på siten. Därefter kan läsarna rösta på sina favoriter.

Vinnare i respektive kategori blir den finalist som får flest röster, och av de 5 kategorivinnarna utser en jury den slutliga Årets Eldsjäl – och resultatet presenteras på Eldsjälsgalan. Fina priser delas ut till alla segrare och dessutom vinner Årets Eldsjäl en helt ny bil från Volkswagen!

Så, in och nominera dina eldsjälar! Du får nominera hur många du vill – och tipsa gärna dina vänner att också nominera sina eldsjälar på www.aretseldsjal.se.