Envisioning 2035 för YWCA

Onsdagen den 20 april klockan 18-20 bjuder KFUM Centrals internationella utskott och KFUM Sverige in till workshop för att uppdatera dig och din förening om vilka konsekvenser YWCA världsrådsmöte får för KFUM-rörelsen i Sverige. Vad sades, vad beslutades och hur ser framtiden ut för världens största kvinnorörelse lokalt och globalt? Vad i envisioning tycker ni är viktigast och mest relevant att ta med i er lokala verksamhet och vad bör KFUM Sverige prioritera?  Alla är välkomna oavsett förkunskap.

På plats finns representanter från KFUM Sveriges styrelse samt engagerade KFUMare som deltagit på konferensen.

Det kommer att finnas mat för de som föranmält sig och vi håller hus i KFUM Centrals lokaler på Rosengatan 1 i centrala Stockholm. Mer om evenemanget: http://www.central.kfuk-kfum.se/default.asp?oewCmd=66&id=150531&archiveid=1976