Vad vill du ha med i Möjligheter i KFUM-häftet?

Under sommaren släpper vi Möjligheter i KFUM: hösten 2015, ett häfte som innehåller tips på utbildningar, evenemang, utbyten och andra möjligheter i KFUM-rörelsen. Till häftet vill vi ha tips om alla evenemang som din förening eller region arrangerar dit ni gärna bjuder in andra föreningar.

Det kan också vara tips om att er internationella partner kommer på besök och gärna håller en föreläsning eller att ni söker en praktikant till kansliet. Kanske känner ni till ett spännande möte ute i världen som vi inte vet om eller en utbildning hos några av våra partners som vore relevant för våra föreningar! Häftet skickas till alla föreningar och regioner och används på våra träffar och evenemang.

Har du ett tips? Skriv in det nedan!

[kfum_embed src=”https://podio.com/webforms/12404253/849196″ height=”800″]