Tjänster på Kärsögården

Kärsögården växer och under säsong är vi närmare 20 personer som ser till att våra gäster trivs och mår bra. Nu söker vi extra personal som vill hjälpa oss under 2015. Tjänsterna är säsongsanställningar men för rätt person/ personer finns möjlighet till tillsvidareanställning. Om du eller någon du känner är intresserad av att arbeta med oss på Kärsögården så tveka inte att höra av dig. Vad vi söker efter berättar vi om nedan. Tillsättning sker löpande.

Kock/ kockassistent
Ditt jobb blir att tillsammans med köksansvarig arbeta med alla uppgifter som förekommer i ett kök. Vi strävar efter att laga så mycket som möjligt från grunden (även vårt bröd) samt tänka näringsmedvetet och ekologiskt. Köket serverar frukost, lunch, fika, middag och ansvarar även för matlagningen vid större event såsom bröllop och jubileumsmiddagar. Just nu arbetar vi också med att KRAV-certifiera vår restaurangverksamhet.

Frukostvärd (främst helger)
Vi vill att du hjälper oss att ge våra gäster en trevlig start på dagen. Som frukostvärd ansvarar du för frukostförberedelserna, framdukning och avplockning av buffé samt städning/diskning.

Gemensamt för oss alla som arbetar på Kärsögården är att vi utöver våra huvudsysslor emellanåt får rycka in och hjälpas åt där det behövs. Att se helheten och förstå gästens behov är vår utmaning i det dagliga arbetet. Vi söker dig som kan prioritera, vara noggrann och sköta ditt arbete självständigt. Du ser vad som behöver göras och ser till att det blir gjort. Du har ett trevligt, vänligt och professionellt bemötande!

Nyfiken på vad Kärsögården kan erbjuda?
http://www.karsogarden.se/