Inbjudan till KFORUM

Den 18-19 april arrangeras det första KFORUM

KFORUM är en nationell mötesplats där vi tillsammans diskuterar och fördjupar oss i rörelsens viktiga frågor och utmaningar!

Tanken och ambitionen är att KFORUM ska bli en återkommande mötesplats de år som vi inte har Riksombudsmötet (ROM) för att träffas mer inom KFUM. Precis som med ROM, vill KFUM Sverige gärna samarbeta med en medlemsförening i arrangemanget av denna mötesplats. KFORUM arrangeras 2015 i samarbete med Kärsögårdensom drivs av KFUM Bromma och KFUM Söder Fryshuset.

KFUM Sverige hoppas att varje förening och kår vill skicka såväl anställda som ideella och företroendevalda till KFORUM. Vi hoppas speciellt på ett ungt deltagande, för att säkerställa att våra unga medlemmar är med och formar KFUM-rörelsens nutid och framtid. Tack vare KFUM Central har vi möjlighet att erbjuda gratis boende för alla deltagare under 25 år, så ta chansen!

För anmälan (senast 8 april) och uppdateringar kring information: https://kfum.se/evenemang/kforum/