Välkommen på öppen verksamhetsträff 4-5 mars i Jönköping!

Välkommen på Öppen verksamhetsträff på Ungdomens Hus i KFUM Jönköping! Om du har fritidsgård eller öppen verksamhet i din förening eller vill starta öppen verksamhet är du välkommen till en mötesplats där vi byter erfarenheter och kunskaper! Allt för att se vad och hur vi kan lära av varandra, peppa, stärka och stötta varandra i vårt arbete med olika former av öppen verksamhet i KFUM-rörelsen i Sverige! I år vill vi ha med så många ur personalen som möjligt, så att alla KFUM:s fritidsledare i Sverige får chans att mötas och byta erfarenheter. Vi kommer att bo gemensamt, lyssna på föreläsningar, diskutera och lära känna.

När?
4 mars 12:00 till 5 mars 16:00

Var?
Ungdomens hus, KFUM Jönköping

Information om boende

Scandic Elmia: http://www.scandichotels.se/Hotels/Sverige/Jonkoping/Scandic-Elmia/#.VNH89i4gyVY

ligger ca 10 minuters gångväg från Ungdomens hus i Jönköping. Vi har fått ett rabattpris på boendet där och eftersom det är trevligt att bo tillsammans föreslår vi att alla bor på samma plats. Nära, tillsammans och bra! Vi vill också rekommendera er att boka dubbelrum!

Ni ringer och bokar och garanterar era rum själva. Kontaktuppgifter till Scandic Elmia i Jönköping är: +46 36 585 46 10 elmia@scandichotels.com

Vid bokningstillfället uppges bokningskod: ALLKFU040315

Sista dag för bokning 25/2 2015.

Enkelrum 10st 890sek
Dubbelrum 15st 990sek
 

 

Pris per rum per natt inklusive frukostbuffé.

KFUM Sverige kommer att faktureras. Vi kommer sedan att fakturera er 350 kr per person för boendet, om ni bokar innan sista dag för bokningen 25/2, alltså den tid inom vilken vår rabattkord gäller. Om ni bokar efter detta datum blir priset ni får betala enligt ovan.

Har ni frågor så tveka inte att kontakta Caroline, 086773011.

Anmälan och mer info:
https://kfum.se/evenemang/oppen_motesplat/