Följ med på YWCA World Council, 11-16 oktober i Bangkok

Var fjärde år hålls YWCA’s stämma och i år är det dags igen, denna gång i Bangkok Thailand. 600-800 personer samlas från YWCAs 108 medlemsorganisationer. Schemat för veckan innehåller bland mycket annat; seminarier och work shops, en 20-års plan ska antas med fokus på kvinnors rättigheter och ledarskap, vår gemensamma identitet samt hållbarhet, Mary Robinson-priset kommer att delas ut till för att uppmärksamma unga kvinnors ledarskap för mänskliga rättigheter. Du kan läsa mer om YWCA World Council här:
http://www.worldywcacouncil.org/

Planerar du eller din förening att resa till Bangkok för att delta på stämman? Kontakta generalsekreterare Karin Olsson som ansvarar för att samordna den svenska delegationen. Epost: karin.olsson@kfum.se