Vad tänker du om förenings- och verksamhetsstöd?!

Hej alla! Jag heter Caroline och har fått det bästa och roligaste uppdraget! Det är att samla idéer, behov, tankar och önskemål från alla inom KFUM rörelsen i Sverige för att försöka att förstå hur KFUM Sveriges förenings/medlems- och verksamhetsstöd bör se ut inför vår sammanslagning till en enda stor organisation! Det här innebär att jag vill prata med just dig, din förening eller kår, din styrelse, ditt kansli och dina ledare! Jag vill förstå hur ni ser på sammanslagningen, vad vi i den nya organisationen inte får tappa bort och vad för drömbild du och ni har av förenings- och verksamhetsstöd. Jag kommer under hösten att försöka samla så många och mångas tankar, idéer och åsikter som möjligt på flera olika sätt.

Håll utkik efter det här nyllet och dra i henne när du ser henne för att prata om verksamhets- och föreningsstöd inför sammanslagningen! Eller varför inte maila dina idéer och tankar till caroline.daly@kfum.se eller ringa 08-6773011.

Vi hörs!