Möt Gatujuristerna, #muslimskkvinna & Fotbollssupportrar mot homofobi

Nu är det bara dagar kvar till KFUM JKS (via sitt projekt 127:s röster räknas) spännande seminarium i Skärholmen på måndag, där sju projekt visas upp för att inspirera allmänheten till att göra skillnad.

Representanter från verksamheterna berättar om varför de startade och hur de jobbar, och seminariets syfte är att ge besökare praktiska tips, redskap och motivation att arbeta för det de brinner för eller vill förändra. Förhoppningsvis blir kvällen ett startskott för nya initiativ, grupper och projekt!

Deltagande verksamheter är:
FATTA
#muslimskkvinna
Soppkök Sthlm
Mitt 127
Fotbollssupportrar mot homofobi
#mittsverige2014
Gatujuristerna

När: Måndag 27 oktober kl 17-21
Var: Skärholmen Kulturhuset Stadsteatern, Bodholmsgången 13, Skärholmen Stockholm

Fri entré – alla är välkomna!

Facebook-event: http://www.facebook.com/events/738082949578807