Nu laddar vi inför Världens Barn 2014!

Hösten 2013 var KFUM återigen en av de drivande organisationerna i Världens Barn-kampanjen. Nu laddar vi inför kampanjkulmen 2014 med mängder av aktiviteter landet runt. Årets stora insamlingsdagar är 27 september och 4 oktober. SVT direktsänder årets Världens Barn-gala fredagen den 3 oktober. Förra årets insamling till Världens Barn drog in 71,5 miljoner kronor, och kampanjen gör skillnad för hundratusentals barn över hela världen. De har fått sina rättigheter stärkta, tillgång till skola och utbildning, förbättrad hälsa och stärkta möjligheter till en värdig framtid. Tillsammans med andra organisationer var vi närmare 45 000 frivilliga som skramlade bössor och än fler som medverkade i andra aktiviteter. I år hoppas vi såklart på än större uppslutning!

Är du eller din förening intresserade av att delta? Kontakta KFUM Sveriges samordnare Daniel Axelsson på daniel.axelsson@kfum.se för mer information. Behöver du beställa material, gå in på http://start.varldensbarn.se/material-logotyp-annonser/ för att beställa hem direkt från kampanjens centrallager.

Pengarna går till projekt i olika delar av världen, som alla syftar till förbättra situationen för barn och unga, genom utbildning, hälsa och stöd.
För frågor, kontakta KFUMs samordnare Daniel Axelsson på daniel.axelsson@kfum.se, 08-677 30 06