KFUM Söderskogs IF öppnar upp Träningsbutiken

Om en vecka – den 1 september öppnar KFUM Söderskogs IF upp för allmänheten i den gamla Konsumbutiken i Dalby med gruppträningar, gymavdelning, danslokal och mötesplatsen/cafet BaraVara under namnet TRÄNINGSBUTIKEN – ett hus som man kommer att erbjudas träning mellan 7-22 på vardagarna. Vi har sedan vi tog över kontraktet den 1 juli – gjort investeringar, renoveringar och byggt om till fyra lokaler för träning i en rasande fart. Vi kommer inte att vara helt färdiga – vi har en helg på oss att färdigställa det sista.. Vi bjuder in er till en enklare mingelstund på fredag den 29 augusti klockan 15 till oss för att se hur vi skapat en ny träningsyta för Dalbyborna (ja även andra..) Vi bjuder på kaffe och bulle. Ni får gärna komma spontant men en liten hint om er närvaro eller om ngn annan intresserad från er vill komma.

Mer information:
www.tranaidalby.se
Bertil Raalas, en av initiativtagarna till Träningsbutiken
bertil@soderskogsif.se