Välkomna att prova på Hikari Do och grilla nere på Limhamnsfältet i Malmö.

Hikari do är kampsporten som ger barn och unga med funktionsnedsättningar möjlighet att träna på sina egna villkor. Sida vid sida med övriga kampsportare på KFUM Fightzone i Malmö, som utvecklat den nya sporten. På torsdagkväll är ni välkomna att prova på Hikari Do och grilla nere på Limhamnsfältet i Malmö. Ta chansen att träna och umgås med andra Hikari Do elever under roliga former. Ta gärna med en kompis – även de får prova på att träna.

När: Torsdag den 5:e juni kl 18.30
Vad: Grillning, prova på träning och uppvisning Var: Vid handikappbadet Ribersborg

Att ta med:

Lediga kläder, bjud in vänner och familj, vi bjuder på korv med bröd och dricka.

För mer info och anmälan:
Kontakta Tommy Karlsson på 0733-850184 eller Dario på 0703-458818

Vill du veta mer om Hikari Do? www.hikarido.se