Gå med KFUM i Pride-paraden!

För första gången ska KFUM delta i Stockholm Pride! Denna historiska dag hoppas vi att så många som möjligt vill gå med oss i paraden och visa att vi är en organisation som står upp för mänskliga rättigheter och allas lika värde. Kom i dina KFUM-kläder, vare sig det är träningskläder, scoutkläder eller ledartröja! Det är ett bra sätt att visa på KFUM:s bredd. Detta passar också extra bra med årets tema, ”vardag”, då KFUM är en del av vardagen för de flesta av oss. Annars kan du gärna klä dig upp dig med färg/glitter etc så vi syns i tåget! Oavsett om du kommer som du är eller klär upp dig är du välkommen att gå med oss!

Om det finns några som är intresserade av att ses i förväg och göra banderoller/plakat etc. Säg till!

Och nu det viktigaste: bjud in alla KFUM:are du känner så vi blir riktigt många som går.

Följ eventet på Facebook:
https://www.facebook.com/events/498020853658488/