Stor debattkväll med KFUM JKS 9 maj!

KFUM JKS anordnar debatten ”#debatt127” med sitt projekt 127:s röster räknas, den 9 maj kl 18.30 (insläpp 18) i Bredängsskolans aula (Bredängsskolan ligger i anslutning till Bredäng Centrum). 127 är postnumret i Bredäng, Skärholmen, Sätra och Vårberg, och projektets syfte är att bidra till ett ökat valdeltagande i dessa stadsdelar.

Panelen kommer att bestå av representanter från ALLA riksdagspartiers ungdomsförbund samt Unga Feminister, Ung Pirat och Junilistan. Moderatorer för kvällen är Tanvir Mansur och Rebecka Prentell, och det blir även underhållning från lokala artister. Ämnena i debattkvällen har röstats fram av allmänheten, i en så kallad ”röstverkstad” som pågick fram till och med Valborg: http://kfumjks.se/jks/rostverkstaden-snart-igang-men-hur-funkar-den/

Alla är välkomna, givetvis även intresserade som inte bor i 127-området. Här är Facebook-eventet för debattkvällen: https://www.facebook.com/events/690891717616705

Välkomna till Bredäng den 9 maj!

Affisch för debattkvällen:
Affisch-debattkväll-9-maj.jpg