Sista Minuten-plats till årets sommarläger!

Här finns möjlighet att ansöka om en Sista Minuten-plats till årets sommarläger! Sista Minuten kan innebära både att du får lägret helt gratis eller en reducerad avgift. Detta fantastiska erbjudande är möjligt tack vare stöd från fonder och bidragsgivare. För att anmäla ditt intresse för en Sista Minuten-plats fyller du i blanketten: Ansökningsblankett Sista minuten 2014. Vi kan inte garantera dig någon Sista Minuten-plats utan svar ges under maj månad. Du kan inte anmäla dig till ett läger samtidigt som du ansöker om en Sista Minuten, bara ett alternativ är möjligt. Ansökan är konfidentiell, inga av deltagarna vet vem som fått en Sista Minuten och ledarna får endast veta det vid ev. föräldrakontakt under lägret. Det är möjligt för flera barn i samma familj att få en Sista Minuten.
https://brevik.kfum.se/sistaminuten/