Är du intresserad av miljö- och klimatfrågor?

Nu har du chansen att följa med och representera KFUM och Y Climate Action på Klimatriksdagen i Norrköping 6-8 juni. Tillsammans kommer vi att få chans att ge förslag på hur vi unga tycker att klimatfrågan ska hanteras av våra politiker. Dessutom får vi möjlighet att träffas och umgås med massor av andra engagerade människor från hela Sverige och delta i diskussioner, seminarier, föreläsningar och uppträdanden.

En av de medverkande är Johan Rockström från Stockholm Resilience Center. Detta är ett roligt och spännande tillfälle att direkt få påverka och bidra till att den viktiga klimatfrågan tas på allvar!
VAD är klimatriksdagen? Detta är ett initiativ för att sätta klimatfrågan högt upp på den politiska agendan inför valet senare i år och för att visa att det finns ett brett folkligt stöd för en ambitiösare klimatpolitik. Under klimatriksdagen kommer motioner att bearbetas och tas fram som ska visa vad civilsamhället anser bör göras i klimatfrågan. Dessutom kommer det att vara en mängd olika event, uppträdanden, seminarier och föreläsningar.

VILKA är Y Climate Action? Vi är KFUMs egna miljö- och klimatförening som kämpar för en hållbar framtid inom miljö och klimat både nationellt och internationellt.
HÄNG MED KFUM och Y Climate Action till Norrköping och påverka för en bättre framtid!

Var: Norrköping
När: 6-8 juni
Kostnad: 400sek/person, exkl resa och boende (Y Climate Action arbetar för att kunna täcka utgifterna)
Anmälan: sker via email till andreas.axelson@kfum.se

Skriv namn, ålder, vilken KFUM-förening du tillhör och varför du tycker det är viktigt att unga får en röst i klimatfrågan. Anmälan ska vara inne senast 6e maj.

Mer information om klimatriksdagen hittar ni på http://klimatriksdag2014.se.

Följ Y Climate Action på
Twitter: @yclimateaction
Instagram: yclimateaction
Yca.kfum.se