Är du intresserad av miljö- och klimatfrågor?

Vill du representera KFUM vid FNs klimatkonferenser? Vill du vara med och göra KFUM till en grönare förening? Vill du vara en del i ungas kamp för ett miljövänligare Sverige? Under 2012 var Y Climate Action på plats både i Rio de Janeiro i Brasilien vid FNs toppmöte kring hållbar utveckling, och i Doha i Qatar vid FNs klimatmöte. Om du vill gå med oss och representera KFUM, både i Sverige och utomlands, kom till ett introduktionsmöte då vi berättar mer!

Vi jobbar även med att göra övriga svenska KFUM-föreningar grönare och för att öka ungdomars miljömedvetenhet. Under mötet kommer vi träffas för spännande diskusionner om miljö och klimat, lära känna varandra och planera för 2013/2014! Vi välkomnar alla nya medlemmar, oavsett erfarenhet! Skicka anmälan eller frågor till marcus.gustafsson@kfum.se eller andreas.axelson@kfum.se.

När: Klockan 10:00, 2 juni 2013
Det finns även möjlighet att anlända dagen innan och sova över.

Var: KFUM Central, Rosengatan 1 , Stockholm – vi ses i entrén!

Vi söker er som är (eller vill bli) medlemmar i KFUM och vill engagera er i klimat- och miljöarbete!