Brevik söker Anläggningsansvarig

Brevik ligger utanför Norrköping och har varit en kurs- och lägergård i KFUMs regi sedan 1956, och alltid med fokus på barn och ungdom. Högsäsongen är sommarhalvåret, och vi bedriver egna sommarläger samt hyr ut bl.a. till skolor, föreningar, svenska kyrkan och företag under vår och höst.

För att jobba här måste man gilla människor och framförallt unga! Brevik har ca 120 sängplatser, ett 20-tal byggnader, ca 50ha skog samt en mängd äventyrs- och höghöjdsaktiviteter på området. Därtill finns kanoter, båtar och segelbåtar. När vi inte har gäster här går mycket tid åt till att underhålla vår anläggning. Vi kommer 2013 vara 5 året runt-anställda. Därtill kommer säsongsarbetare och sommarledare.

Tjänsten

Nu behöver vi någon som kan axla ansvaret för allt som händer på anläggningen. Det kan handla om alltifrån att bygga höghöjdsbanor till att rensa avlopp. Exempel på vad som innefattas i tjänsten; ansvar för brand och säkerhet, reningsanläggning, fordon, båtar och maskiner, sophantering m.m. Du kommer vara den som har kontakterna med myndigheter och företag som har med anläggningen att göra. Dessutom kommer du att handleda flera personer som arbetar tillfälligt på anläggningen, och kanske också checka in och ut en grupp då och då. Då vi är få här måste vi alla vara något av multikonstnärer.

Vi söker en människa som känner sig bekväm med att ta itu med det som kan hända här på vår anläggning. Du ska tycka om människor (framförallt ungdomar), och ha en lösningsfokuserad och positiv inställning, samtidigt som du har förmågan att vara förutseende och organisera dig själv och andra.

Meriterande:

– Någon form av praktisk utbildning
– Vana av att renovera, arbeta praktiskt och att lösa problem
– Vana från föreningslivet eller arbete med ungdomar
– Arbetsledarerfarenhet
– Erfarenhet av att vara i kontakt med myndigheter och underleverantörer samt att göra överenskommelser med dem.
– Erfarenhet av klättring, höghöjdsaktiviteter och teambuilding

Anställningsvillkor

Tillträde sker enligt överenskommelse, och provanställning tillämpas. Det är en tillsvidaretjänst på 80-100% (enligt överenskommelse).

Ansökan

Skickas via mail. Rekryteringen kommer att ske löpande, och tjänsten tillsätts när vi har hittat rätt kandidat, dock senast under sommaren. Ange ”Anläggningsansvarig” som referens. Information och kontaktuppgifter:

Namn: Niklas Börjesson (verksamhetschef)
E-post: niklas@kfumbrevik.se
Telefon: 0125-51018
Hemsida: https://brevik.kfum.se