Stor succé för KFUM-dagen i Trollhättan

KFUM Trollhättan, med 17 stycken samarbetspartners, hade bjudit in 100 stycken pensionärer till en KFUM-dag/Sommarutflykt till Trollhättefallen, lördagen den 2 juni. Syftet var att de pensionärer som inte så ofta kommer utanför sitt boende (40 st av deltagarna var rullstolsburna) skulle få chansen till en trevlig sommarutflykt. Programmet bestod av en gudstjänst, sång- och musikuppträdanden, ett speciellt vattenpåsläpp samt en avslutning med en sightseeingtur i Trollhätteområdet.

Efter 32 olika busstransporter så kunde sommarutflykten startas med att deltagarna möttes av fint solskensväder samt dragspelsmusik av Tommy Lindström. Därefter gavs gudstjänst av Svenska Kyrkan under ledning av Torbjörn Andersson. Sedan var det dags för en välsmakande lunch för alla deltagare som följdes av ett mycket uppskattat musikuppträdande av Paul ”Paljett” Sahlin.

Vattenfall bjöd på speciellt vattenpåsläpp för denna utflykt som var mycket uppskattat. Det hela avslutades med en sightseeingtur i Trollhätteområdet med guide Ulla Haglund.

Det var mycket nöjda pensionärer som hade upplevt en härlig sommarutflykt och som på eftermiddagen återvände till sina boenden. För KFUM Trollhättan var detta en ny upplevelse som gav mersmak för fler samhällsinsatser utöver att aktivera 15 stycken handbollslag.

För mer bilder, gå till facebook.com/kfumidrottsforbund

Eje Grönquist, KFUM Trollhättan
Foto: Svante P, KFUM Trollhättan